На терену за мале спортове у Доњем Товарнику, јуче је организован IX Меморијални турнир у малом фудбалу „Бата и Дејан“ посвећен Добривоју Балиновићу – Бати и Дејану Јовановићу, који су трагично настрадали 14. маја 2011. године.

На турниру је учествовало осам екипа – „Бата и Дејан“ и „Соколови“ из Доњег Товарника, Сремски Михаљевци, Попинци, Купиново, Добринци, Крњешевци и „Јуниори“ (Крњешевци), а такмичење су отворили Борислав Балиновић, Драган Јовановић и Томислав Ћирковић директор Јавне установе „Спортски центар“.

Резултати: четвртина финала, „Бата и Дејан “ – Соколови 5:2, Сремски Михаљевци – Крњешевци 7:0, Попинци – Добринци 4:3 и Купиново – Јуниори 1:1 (пеналима 1:3); полуфинале, „Бата и Дејан“ – Јуниори 3:2 и Попинци – Сремски Михаљевци 3:8; финале, Сремски Михаљевци – „Бата и Дејан“ 6:2. Награђени су и најбољи појединци: играч, Драган Станковић (Б&Д), голман, Данијел Бантић и стрелац, Саша Новић са 11 голова (оба из Сремских Михаљеваца).

Организатори турнира били су родитељи настрадалих, Борислав Балиновић и Драган Јовановић, а помоћ у организацији пружили су Луки комерц из Пећинаца, месаре „Рашковић“ из Доњег Товарника и „Славија“ из Шапца, браћа Тодоровић, као и Спортски савез „Развој спортова“ и Јавна установа „Спортски центар“ из Пећинаца.