У спортској хали у Доњем Товарнику у току су радови на завршном опремању простора. У овом објекту ће у наредних неколико дана бити подигнуте трибине, уграђени семафори и електроподизни кошеви, али и комплетна опрема за извођење наставе физичког васпитања – козлићи, струњаче, шведске мердевине, греде, одскочне даске…
По речима Томислава Ћирковића, директора Јавне установе „Спортски центар“, у чијој надлежности је управљање спортском халом у Доњем Товарнику и балон салом у Пећинцима, након инсталирања нове опреме хала ће у потпуности бити приведена намени.
„Спортисти из пећиначке општине и школска деца су и до сада користили халу за тренинге и одржавање како школских, тако и званичних такмичења, јер смо објекат још раније опремили головима и тренинг кошевима, али када завршимо садашње опремање имаћемо један савремен спортски објекат, опремљен по свим важећим стандардима, који ће у потпуности испуњавати услове за квалитетно одржавање лигашких такмичења. Истовремено, хала добија и сву потребну опрему за извођење наставе физичког васпитања за школску децу“ – изјавио је Ћирковић.