Фудбалери пећиначког Доњег Срема 2015 дочекали су јуче у пријатељској утакмици госте из Старе Пазове фудбалере Јединства. Љубитељи фудбала били су у прилици да погледају занимљиву утакмицу са два различита полувремена, када је посед лопте у питању.

У првом полувремену, гости из Старе Пазове су имали већи посед лопте и две изразите прилике, које Ђорђевић и Рауковић нису успели да реализују. Након комбинација домаћина створила се и прилика за В. Трифуновића – после његовог шута Бонџулић је одбио лопту у корнер. У 30. минуту, гости су брзом акцијом озбиљно припретили, а у гужви пред голом Јелаче, Перишић неспретно реагује и одбија лопту у сопствену мрежу.

У наставку утакмице, Пећинчани су били далеко агилнији и углавном нападали по боковима. После две неискоришћене прилике, дошли су до изједначења у 75. минуту, када је искусни Пејчиновић одлично реаговао на убачену лопту и главом је послао у гол.

Коначан резултат Доњи Срем 2015 – Јединство 1:1 (0:1)

На Спортском центру „Сувача“ утакмицу је судио Зоран Бербер из Пећинаца.

Доњи Срем 2015: Јелача, Конц, Симоновић, Јуришић, Конестабо, Перишић, В. Трифуновић, Мркела, Бојић, В. Љубојевић, Кокир. Играли су још: Јешић, Манце, Вукосављевић, Зорић, Зејић, Штетић, Б. Трифуновић, А. Љубојевић, Секулић и Пејчиновић.

Јединство: Бонџулић, Јоксовић, Маодуш, Радосављевић, Бељич, Тривић, Моравац, Јандрић, Рауковић, Ђорђевић, Шукунда. Играли су још: Брка, Маринковић, Павловић и Гојковић.